Sorsfordító hétvégék

Szüntelenül adást sugárzol és fogadsz másoktól. Kommunikációd legnagyobb része nem tudatos szinten, hanem a csakrákon keresztül zajlik, ami mágnesként vonzza hozzád a külvilág csakráid állapotának megfelelő történéseit – vagyis a sorsod.
Amíg nem vagy tudatos a csakrák energiáinak megélésében, addig nem vagy tudatos a saját életedben és a külvilág történéseiben sem. Ilyenkor nem te uralod az életed, hanem az adott csakra kibillent energiája rángat, ahelyett, hogy szabad, tudatos cselekvő lennél. Ha az adott energiaközpont túl-, vagy alulműködik, te is ennek megfelelően cselekszel, érzel, gondolkodsz az adott életterülettel kapcsolatban, mérhetetlen szenvedést okozva ezzel saját magadnak és a környezetednek.

A SORSFORDÍTÓ HÉTVÉGÉK lehetővé teszik számodra, hogy tudatosan, a gyakorlatokon keresztül hozzáférj minden egyes energiaközponthoz, kitisztítsd, harmóniába hozd és energiával töltsd fel őket.

Egy adott energiaközponttal dolgozva azonnal változás történik a hozzá kapcsolódó testszelvényben, személyiségrészben és életterületen, tehát a környezetedben és a külvilágban is!

A SORSFORDÍTÓ HÉTVÉGÉK során tisztítjuk és nagy dózisban adagolt koncentrált energiával töltjük fel a hét fő csakrát, a csakráknak páronként egy-egy hétvégét szentelve. A legnagyobb átalalkulást akkor hozza, ha mind a hét hétvégén részt tudsz venni, de a kurzusok külön-külön is látógathatók.

  A közös munka péntek este általános tájékoztatóval indul. Ezt egy olyan meditáció követi, ami megalapozza és segít ráhangolódni a közös munkára. Ezután jön egy gyakorlatsor, ami segít kitisztítani az adott csakra visszahúzó üledékét.
Szombaton és vasárnap a vasárnap esti talákozásunk előkészítése zajlik otthon, pontos instrukciók alapján, ami speciális étrendet és néhány óra elmélyülést kíván tőled. Ekkor készítheted el a listát, ami segít abban, hogy elbúcsúzz az adott csakrához tartozó meghatározó történektektől, programozástól, érzelmi töltésektől és hitrendszertől. Vasárnap délután újra találkozunk és testi gyakorlatokkal, légzéssel és friss energiával töltjük fel az adott csakrát.

A világ energiái változnak, ezért a sorsfordító hétvégéinket is átdolgoztuk. Pénteken a program Anamé csakrameditációjával indul, ezt intenzív energiagyakorlatok és az otthoni gyakorlás követi. Vasárnapi programunk koncentrációs és légző gyakorlatokkal bővűl. Ezek segítenek abban, hogy az adott csakra még élőbbé váljon és megtapasztalhasd az energia szabad áramlásának az állapotát.

Jelentkezés az akpsorsfordito@gmail.com e-mail címen!

Helyszín: Grabó stúdió, II. kerület Jurányi u. 1-3.  Részletek itt!

A csakra hétvégék ára: 13.000,-Ft/fő csakránként.

Harmadik szem – időpont változás!!!

[table “” not found /]

Gyökér- és koronacsakra: a tökéletes egyensúly

NapMegnevezésHosszaGyakorlat vezetője
Péntek“Behangolódás"3 óraGábor
SzombatGyakorlás60 percGábor
Lágy gyakorlás60 percGábor
Jóga nidra30 percFanny
Lágy gyakorlás30 percGábor
Gyakorlás60 percGábor
Lágy gyakorlás60 percGábor
Jóga nidra30 percFanny
Lágy gyakorlás30 percGábor
Szívcsakra feltöltése60 percGábor
Zenés “kiárasztás"60 percGábor
VasárnapSzívcsakra feltöltése30 percGábor
Gyakorlás30 percGábor
Lágy gyakorlás30 percGábor
Jóga nidra30 percFanny
Lágy gyakorlás30 percGábor
Gyakorlás30 percGábor
Lágy gyakorlás30 percGábor
Jóga nidra30 percFanny
Lágy gyakorlás30 percGábor
Zenés “kiárasztás” és visszajelzés60 percGábor

Szakrális- és szívcsakra: a boldog párkapcsolat

[table “” not found /]

Köldök- és torokcsakra: az igazi hivatásod

[table “” not found /]